9- سلام نماز (آیت الله سید علی محمد دستغیب)

9- سلام نماز (آیت الله سید علی محمد دستغیب)

سلام نماز

مسأله 1108 :

بعد از تشهّد رکعت آخر نماز مستحب است در حالى که نشسته و بدن آرام است بگويد: «اَلسَّلامُ عَلَيکَ اَيُّهَا النَّبِيُّ وَ رَحمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ» و بعد از آن بايد بگويد: «اَلسَّلامُ عَليکُم» و احوط استحبابى آن است که «وَ رَحمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ» را اضافه نمايد، يا بگويد: «اَلسَّلامُ عَلَينا وَ عَلَى عِبادِ اللَّه الصّالحِينَ» ولى احتياطاً بعد از آن «السَّلامُ عَلَيکُم» را هم بگويد.

مسأله 1109 :

اگر سلام نماز را فراموش کند و موقعى يادش بيايد که صورت نماز به هم نخورده و کارى هم که عمدى و سهوى آن نماز را باطل مى‌کند مثل پشت به قبله کردن انجام نداده، بايد سلام را بگويد و نمازش صحيح است.

مسأله 1110 :

اگر سلام نماز را فراموش کند و موقعى يادش بيايد که صورت نماز به هم خورده است، چنانچه پيش از آن که صورت نماز به هم بخورد کارى که عمدى و سهوى آن نماز را باطل مى‌کند، مثل پشت به قبله کردن انجام نداده باشد نمازش صحيح است و اگر پيش از آن که صورت نماز به هم بخورد، کارى که عمدى و سهوى آن نماز را باطل مى‌کند انجام داده باشد دو سجده سهو انجام دهد و نمازش صحيح است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

تفاوت در آگاهى از حدیث

No image

اختلاف فقهاى تابعى

No image

اجماع

No image

قیاس

پر بازدیدترین ها

No image

سنت متصل

No image

اجماع

No image

مصالح مرسله

Powered by TayaCMS