شرایط سر بریدن حیوانات (آیت الله حسین وحید خراسانی)

شرایط سر بریدن حیوانات (آیت الله حسین وحید خراسانی)

دستور سر بريدن حيوان

مسأله 2655 :

دستور سر بريدن حيوان آن است که مرى که مجراى طعام است ، و حلقوم که مجراى نفس است ، و دو رگ محيط به حلقوم را - که از اينها به چهار رگ تعبير مى کنند - از پايين بر آمدگى زير گلو به طور کامل ببرند ، و اگر آنها را بشکافند کافى نيست .

مسأله 2656 :

اگر بعضى از چهار رگ را ببرند و صبر کنند تا حيوان بميرد بعد بقيه را ببرند ، حلال و پاک نمى شود ، و همچنين است - بنابر احتياط واجب - اگر چهار رگ را پيش از جان دادن حيوان ببرند ولى بريدن آنها به طور معمول پشت سر هم نباشد .

مسأله 2657 :

اگر گرگ مقدارى از گردن گوسفند را بکند و چهار رگ باقى باشد يا جاى ديگر بدن را بکند ، در صورتى که گوسفند زنده باشد و به شرايطى که مى آيد سر آن را ببرند ، حلال و پاک مى شود ، و اگر گلوى گوسفند را به طورى بکند که از چهار رگى که در گردن است و بايد بريده شود چيزى نماند ، آن گوسفند حرام مى شود ، ولى اگر بعضى از رگها را طورى بکند که بشود از بالاتر از آن يا پايين تر از آن رگ را قطع کرد ، حليت حيوان محل اشکال است .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

نظر سایر مراجع

 

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موجبات ضمان

No image

دیه نفس

No image

دیه اعضا

No image

دیه جنین

No image

دیه ولد الزّنا

پر بازدیدترین ها

No image

دیه ولد الزّنا

No image

دیه نفس

No image

مسائل متفرّقه دیات

No image

عفو از دیه

No image

دیه جنین

Powered by TayaCMS