کار کردن در دولت ظالم (آیت الله سید علی خامنه ای)

کار کردن در دولت ظالم (آیت الله سید علی خامنه ای)

کار کردن در دولت ظالم‌

سوال 1357 :

آيا انجام وظيفه در حکومت غير اسلامى جايز است؟

ج: جواز آن منوط بر اين است که خود آن وظيفه فى‌نفسه جايز باشد.

سوال 1358 :

فردى در اداره راهنمايى و رانندگى يکى از کشورهاى عربى کار مى‌کند و مسئوليت او امضاى پرونده کسانى است که قوانين عبور و مرور را نقض کرده‌اند تا بدين ترتيب به زندان بيفتند و پرونده هر يک از آنان را که امضا کند فرد ناقض قانون به زندان خواهد رفت.آيا اين کار براى او جايز است؟ و حقوقى که در برابر کارش از دولت مى‌گيرد چه حکمى دارد؟

ج: رعايت مقرّراتى که براى نظم جامعه وضع شده‌اند در هر حال واجب است، هر چند آن قوانين توسط دولت غيراسلامى وضع شده باشند و دريافت حقوق در برابر عمل حلال، اشکال ندارد.

سوال 1359 :

بعد از آنکه مسلمانى تابعيت آمريکا يا کانادا را بدست آورد، آيا جايز است وارد ارتش يا پليس شود؟ و آيا جايز است در اداره‌هاى دولتى مثل شهردارى و ساير مؤسسات تابع دولت مشغول بکار شود؟

ج: اگر فسادى بر آن مُترتّب نشود و مستلزم ارتکاب حرام و ترک واجب نباشد، اشکال ندارد.

سوال 1360 :

آيا قاضى منصوب از طرف سلطان جائر، براى حکم کردن و قضاوت، مشروعيت دارد تا اطاعت از او واجب باشد؟

ج: جايز نيست غير از مجتهد جامع الشرايط - چنانچه از طرف کسى که حق نصب دارد منصوب نشده باشد - متصدّى امر قضا و فصل خصومات در بين مردم شود و بر مردم هم جايز نيست به او مراجعه کنند، و حکم او هم نافذ نمى‌باشد، مگر در حال ضرورت.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

No image

خیارات

No image

بازار مسلمانان

No image

اجاره

No image

احکام اجیر

پر بازدیدترین ها

No image

خیارات

No image

فرار از ربا

No image

اجاره

No image

شروط ضمن عقد

No image

شراکت

Powered by TayaCMS