شرایط سر بریدن حیوانات (آیت الله محمد فاضل لنکرانی (ره))

شرایط سر بریدن حیوانات (آیت الله محمد فاضل لنکرانی (ره))

دستور سر بريدن حيوانات

مسأله 2740 :

دستور سر بريدن حيوان آن است که حلقوم «مجراى نفس» و مرى «مجراى غذا» و دو شاه رگ را که در دو طرف حلقوم است که به آنها اوداج اربعه «چهار رگ» گفته مى شود از پايين برآمدگى زير گلو به طور کامل ببرند، و اگر آنها را بشکافند کافى نيست.

[463]

مسأله 2741 :

اگر بعضى از چهار رگ را ببرند و صبر کنند تا حيوان بميرد بعد بقيه را ببرند فايده ندارد، بلکه اگر به اين مقدار هم صبر نکنند ولى به طور معمول چهار رگ را پشت سر هم نبرند، بطوريکه عمل واحد حساب شود اگر چه پيش از جان دادن حيوان بقيه رگها را ببرند اشکال دارد.

مسأله 2742 :

اگر گرگ گلوى گوسفند را بطورى بکند که از چهار رگى که در گردن است و بايد بريده شود، چيزى نماند، آن حيوان حرام مى شود، ولى اگر مقدارى از گردن را بکند و چهار رگ باقى باشد، يا جاى ديگر بدن را بکند، در صورتى که گوسفند زنده باشد و به دستورى که گفته مى شود سر آن را ببرند حلال و پاک مى باشد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

نظر سایر مراجع

 

جدیدترین ها در این موضوع

No image

ازدواج موقّت

No image

احکام نگاه و نظر

No image

پوشش

No image

ارتباط زن و مرد

No image

احکام شیردادن

پر بازدیدترین ها

No image

احکام شیردادن

No image

اولیاى عقد

No image

احکام عقد دائم

No image

ارتباط زن و مرد

No image

پوشش

Powered by TayaCMS