پیشگیرى

پیشگیرى

پيشگيرى

سوال 1468 :

با توجّه به مصيبت بار بودن بيمارى ايدز، آيا آموزش گروههاى مختلف سنّى در مورد راههاى انتقال و نحوه پيشگيرى از اين بيمارى را جايز مى دانيد؟

جواب :

جايز است; ولى بايد به شکلى باشد که بدآموزى يا مفسده ديگرى بر آن مترتّب نشود.

سوال 1469 :

آيا توصيه به استفاده از کاندوم، براى پيشگيرى از بيمارى هاى واگيردار آميزشى، در رده هاى مختلف سنّى، بدون اطّلاع از اين که آموزش گيرنده مجرّد است يا متأهّل، جايز است؟

جواب :

ممکن است اين مطلب به صورتى که ذکر کرده ايد سبب بدآموزى باشد، و مسأله فحشا يا ساير انحرافات جنسى را يک مسأله عادى جلوه دهد، لذا جايز نيست.

سوال 1470 :

آيا تجويز داروى اعتيادآور خوراکى به جاى داروى اعتيادآور تزريقى، جهت پيشگيرى از بروز بيماريهاى واگيردار جايز است؟

جواب :

در صورتى که هدف ترک اعتياد باشد، و اين معنا به طرف نيز تفهيم گردد، مانعى ندارد.

سوال 1471 :

آيا توزيع سرنگ بين معتادين، براى پيشگيرى از بروز بيماريهاى واگيردار مجاز است؟ (لازم به ذکر است که اين روش تغييرى در اعتياد آنها ايجاد نمى کند.)

جواب :

در صورتى که به معتادان تفهيم شود که هدف کمک به اعتياد آنها نيست، بلکه منظور جلوگيرى از آلودگى به بيماريهاى خطرناک است، مانعى ندارد.

سوال 1472 :

با توجّه به معضلات کنونى اجتماع که بعضاً نتيجه عدم آگاهى صحيح جوانان از مسائل جنسى است، آيا آموزش مسائل جنسى را در جامعه، براى پيشگيرى از بيمارى هاى واگيردار، با رعايت حريم خانواده، و با توجّه به سنّ نوجوانان و جوانان، و با استفاده از متون آموزشى مناسب مجاز مى دانيد؟

جواب :

تجربه نشان داده که آموزش مسائل جنسى به سبک غربى، که فعلا مطرح است، مفاسد زيادى در بردارد، و در بسيارى از اوقات نتيجه معکوس مى دهد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

نظر سایر مراجع

No image

پیشگیرى

جدیدترین ها در این موضوع

استفتائات نذر

استفتائات نذر

یائِسِه

یائِسِه

وثیقه

وثیقه

نفقه

نفقه

No image

نری

پر بازدیدترین ها

No image

تلقیح مصنوعى

No image

تغییر جنسیّت

No image

سقط جنین

No image

ضمان طبیب

Powered by TayaCMS