إرشاد و تبلیغ‌

إرشاد و تبلیغ‌

إرشاد و تبليغ‌

سوال 124 :

- بسيارى از مسائل اسلامى را علم توانسته ثابت کند. آيا مى‌توانيم براى إثبات آنها از علمى بودنش استفاده کنيم؟ يعنى ما براى روشن کردن اذهان مردم و تشريح مسائل اسلامى آنها را با توجيهات علمى بيان کنيم؟

جواب:

- با شناخت إسلام به نحو صحيح، معرّفى آن به هر طور صلاح و مؤثّر است مانع ندارد.

سوال 125 :

- اگر کسانى بر خلاف واقع نظر بدهند (مثلا بگويند تعدّد زوجات در إسلام نسبت به زن خيانت است، يا عبد المطلب يا ابو طالب مشرک و بت پرست بوده‌اند، و امثال اين حرفها) و همچنين کتابهائى را که مشتمل بر آن خلاف حقيقتها باشد منتشر نمايند، وظيفه ما چيست؟

جواب:

- اشخاص ذکر شده را در صورت إمکان إرشاد کنيد، و از کتبى که مشتمل بر مطالب گمراه کننده است احتراز نمائيد.

سوال 126 :

- با اين که کشور به تبليغات نياز دارد، و مردم در شهرها و روستاها نياز به طلّاب و خطباء دارند (که اگر به آنجاها مسافرت نکنند مردم از مسائل دينى و شناخت ضروريّات إسلام بى خبر مى‌مانند، و احتمال گمراه شدن و از خطّ إسلام منحرف گرديدن گروهى از جوانان مى‌باشد) آيا بر مبلّغين اسلامى واجب کفائى است که در اين أمر دخالت کنند؟ و اگر شانه خالى نمايند مرتکب گناه شده‌اند؟

استفتاءات، ج‌3، ص: 610

جواب:

: موکول به تشخيص خود شخص است، اگر احساس مى‌کند که نشر معارف إسلام به وجود او نياز دارد در صورت إمکان بايد إقدام نمايد.

سوال 127 :

- مکاتبه و نامه نوشتن به يک خانم خارجى براى دعوت و تبليغ ايشان به إسلام و انقلاب اسلامى فقط به عنوان يک برادر مسلمان از لحاظ شرعى چگونه است؟

جواب:

- اگر فساد نداشته باشد مانع ندارد.

سوال 128 :

- آيا مسائل مربوط به زنان (حيض، استحاضه، نفاس و ...) را يک مرد مى‌تواند براى زنان بگويد و تشريح کند؟

جواب:

- اگر مفسده نداشته باشد مانع ندارد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

استفتائات نذر

استفتائات نذر

یائِسِه

یائِسِه

وثیقه

وثیقه

نفقه

نفقه

No image

نری

پر بازدیدترین ها

No image

کتب ضالّه‌

No image

انتقال خون‌

No image

سطح زندگى‌

Powered by TayaCMS