صید ماهی (امام خمینی (ره))

صید ماهی (امام خمینی (ره))

صيد ماهى

مساله 2615 :

اگر ماهى فلس‌دار را زنده از آب بگيرند و بيرون آب جان دهد، پاک و خوردن آن حلال است. و چنانچه در آب بميرد، پاک است ولى خوردن آن حرام مى‌باشد و ماهى بى فلس را، اگر چه زنده از آب بگيرند و بيرون آب جان دهد، حرام است.

مساله 2616 :

اگر ماهى از آب بيرون بيفتد يا موج آن را بيرون بيندازد يا آب فرو رود و ماهى در خشکى بماند، چنانچه پيش از آن که بميرد با دست‌يا به وسيله ديگر کسى آن را بگيرد، بعد از جان دادن حلال است.

مساله 2617 :

کسى که ماهى را صيد مى‌کند، لازم نيست مسلمان باشد و در موقع گرفتن نام خدا را ببرد. ولى مسلمان بايد بداند که آن را زنده گرفته و در خارج آب مرده.

مساله 2618 :

ماهى مرده‌اى که معلوم نيست آن را زنده از آب گرفته‌اند يا مرده، چنانچه در دست مسلمان باشد، حلال است و اگر در دست کافر باشد، اگر چه بگويد آن را زنده گرفته‌ام، حرام مى‌باشد.

مساله 2619 :

خوردن ماهى زنده اشکال ندارد.

مساله 2620 :

اگر ماهى زنده را بريان کنند يا در بيرون آب پيش از جان دادن بکشند، خوردن آن اشکال ندارد.

مساله 2621 :

اگر ماهى را بيرون آب دو قسمت کنند، و يک قسمت آن در حالى که زنده است در آب بيفتد، خوردن قسمتى را که بيرون آب مانده، اشکال ندارد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

No image

وقت نمازهاى پنجگانه

No image

وقت ظهر شرعى

No image

نماز اول وقت

No image

تغییر قبله

پر بازدیدترین ها

No image

نماز اول وقت

No image

نماز به زبان عربى

No image

تغییر قبله

No image

سجده بر قبر امام

Powered by TayaCMS