3- دعا و دعا نویسى‌

3- دعا و دعا نویسى‌

3- دعا و دعا نويسى‌

سوال 77 :

- عده‌اى از افراد به نام دعانويس که از کتاب مجمع الدعوات و ساير کتب ديگر براى رفع امراض و اصلاح اختلاف زن و شوهر دعاهايى مى‌نويسند و عده‌اى با عقايد خود براى گرفتن دعا در نزد آنها رفته و قدرى پول به عنوان هديه به آنها مى‌دهند از نظر شارع مقدس اسلام اين عمليات چه صورتى دارد و پولى که اينها از اين راه به دست مى‌آورند حلال است يا حرام؟

استفتاءات، ج‌2، ص: 30

جواب:

- اگر پول را با رضايت مى‌دهند حلال است ولى بايد از ادعيه مأثوره يا از مضامين صحيحه باشد.

سوال 78 :

- عده‌اى با خواندن زيارت و دعا و شرکت در مجالس عزادارى مخالفت مى‌کنند و مى‌گويند قرآن خواندن در صورت نفهميدن معانى آيات فايده‌اى ندارد و با خواندن قرآن در مجالس ترحيم نيز مخالفت مى‌نمايند. نظر امام چيست؟

جواب:

- خواندن زيارات و ادعيه ماثوره و عزادارى براى سيد مظلومان و صلوات بر پيغمبر و آل از افضل قربات و آدم ساز است، و قرائت قرآن از مستحبات و اهداء ثواب آن به اموات موجب مثوبت است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

پر بازدیدترین ها

No image

اشتراط طواف به ستر عورت

No image

طواف واحکام آن

No image

واجبات طواف

No image

اشتراط طواف به قصد قربت

No image

احکام طواف

Powered by TayaCMS