10- فقاع (امام خمینی (ره))

10- فقاع (امام خمینی (ره))

10- فقاع

مساله 115 :

فقاع که از جو گرفته مى‌شود و به آن آبجو مى‌گويند، نجس است. ولى آبى که به دستور طبيب از جو مى‌گيرند و به آن ماءالشعير مى‌گويند، پاک مى‌باشد.

عرق جنب از حرام

مساله 116 :

عرق جنب از حرام نجس نسيت، ولى احتياط واجب آن است که با بدن يا لباسى که به آن آلوده شده، نماز نخوانند.

مساله 117 :

اگر انسان در موقعى که نزديکى با زن حرام است - مثلا در روزه ماه رمضان- با زن خود نزديکى کند، بنابر احتياط واجب بايد از عرق خود در نماز اجتناب نمايد.

مساله 118 :

اگر جنب از حرام به واسطه تنگى وقت، عوض غسل تيمم نمايد و بعد از تيمم و خواندن نماز عرق کند، بنابر احتياط واجب بايد از عرق خود در نماز اجتناب نمايد. ولى اگر به واسطه عذر ديگر تيمم کند، اجتناب لازم نيست.

مساله 119 :

اگر کسى از حرام جنب شود و بعد با حلال خود نزديکى کند، بنابر احتياط واجب بايد از عرق خود در نماز اجتناب کند. ولى اگر اول با حلال خود نزديکى کند و بعد، از حرام جنب شود، عرق او وجوب اجتناب ندارد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

No image

قرآن کریم

No image

حدیث شریف

No image

تفصیل احکام

پر بازدیدترین ها

No image

تفصیل احکام

No image

حدیث شریف

No image

قرآن کریم

Powered by TayaCMS