7 - عقد نکاح :
مسأله 133 - ازدواج در حال احرام براى خود يا ديگرى حرام است , خواه ديگرى در حال احرام باشد يا از احرام بيرون آمده باشد, وخواه عقد دائمى باشد يا منقطع يعنى ازدواج باشد يا صيغه , ودر تمام اين چند صورت عقدباطل خواهد بود.
مسأله 134 - هرگاه محرم يا غير محرم زنى را براى محرم عقد نمايد وشوهر با آن زن نزديکى کند وعـقـد کـنـنده وشوهر بدانند که چنين عقدى در حال احرام حرام است ,بر هريک کفاره يک شتر واجـب مى شود, وهمچنين بر زن نيز واجب مى شود اگر مى دانسته که ازدواج در حال احرام حرام است .
مسأله 135 - حاضر شدن در مجلس عقد وگواهى دادن بر آن بنابر قول مشهور بر محرم حرام اسـت , واين قول موافق احتياط است , وبعضى از فقها فرموده اند که گواهى بر عقدى که قبلا واقع شده نيز بر محرم حرام است , ولى دليلش ظاهر نيست .
مسأله 136 - احوط اين است محرم خواستگارى نيزننمايد, بلى اگر زنى را قبلا طلاق داده , رجوع بـه او عـيـبـى ندارد, همچنان که خريدن کنيز عيبى ندارد هرچندخريدنش براى لذت بردن از او باشد, واحتياط اين است که خريدنش به قصد استمتاع در حال احرام نباشد,وتحليل کنيز خود براى ديگرى يا قبول آن از ديگرى ,اظهر جواز آن است .