جاهایی که نماز خواندن در آن ها مکروه است (آیت الله سید علی سیستانی)

جاهایی که نماز خواندن در آن ها مکروه است (آیت الله سید علی سیستانی)

جاهايى که نماز خواندن در آنها مکروه است

مسأله 907 :

نـمـاز خواندن در چند جا مکروه است و از آن جمله است : ( 1 ) حمام ( 2 ) زمين نمکزار ( 3 ) مقابل انـسـان ( 4 ) مـقابل درى که باز است ( 5 ) در جاده و خيابان و کوچه اگر براى کسانى که عبور مى کنند زحـمـت نباشد و چنانچه زحمت باشد مزاحمت حرام است ( 6 ) مقابل آتش و چراغ ( 7 ) در آشپزخانه و هر جـا کـه کوره آتش باشد ( 8 ) مقابل چاه و چاله اى که محل بول باشد ( 9 ) روبروى عکس و مجسمه چيزى که روح دارد , مگر آنکه روى آن پرده بکشند.

( 10 ) در اطاقى که جنب در آن باشد ( 11 ) در جايى که عکس باشد اگر چه روبروى نمازگزار نباشد ( 12 ) مقابل قبر ( 13 ) روى قبر ( 14 ) بين دو قبر ( 15 ) در قبرستان .

مسأله 908 :

کـسـى کـه در مـحل عبور مردم نماز مى خواند يا کسى روبروى او است , مستحب است جلوى خود چيزى بگذارد , و اگر چوب يا ريسمانى هم باشد کافى است .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

نظر سایر مراجع

 

جدیدترین ها در این موضوع

No image

شرایط حیوان قربانى

No image

نیابت در قربانى

No image

مصرف قربانى

No image

مسائل دیگر قربانى

No image

قربانى

پر بازدیدترین ها

No image

تکلیف

No image

زکات دام

No image

قربانى

No image

روزه اعتکاف

Powered by TayaCMS