جاهایی که نماز خواندن در آن ها مستحب است (آیت الله سید ابوالقاسم موسوی خویی (ره))

جاهایی که نماز خواندن در آن ها مستحب است (آیت الله سید ابوالقاسم موسوی خویی (ره))

جاهائى که نماز خواندن در آنها مستحب است

مسأله 902 :

در شرع مقدس اسلام بسيار سفارش شده است، که نماز را در مسجد بخوانند، وبهتر از همه مسجدها مسجد الحرام است، و بعد از آن مسجد پيغمبر صلى الله عليه وآله وسلم، و بعد از آن مسجد کوفه، و بعد از آن مسجد بيت المقدس، و بعد از آن مسجد جامع هر شهر، و بعد از آن مسجد محله و بعد از آن مسجد بازار است.

مسأله 903 :

براى زنها نماز خواندن در خانه، بلکه در صندوقخانه و اتاق عقب بهتر است.

مسأله 904 :

نماز خواندن در حرم امامان عليهم السلام مستحب بلکه بهتر از مسجد است، و مروى است که نماز در حرم مطهر حضرت امير المؤمنين (ع) برابر دويست هزار نماز است.

مسأله 905 :

زياد رفتن بمسجد و رفتن در مسجدى که نمازگزار ندارد، مستحب است، و همسايه مسجد اگر عذرى نداشته باشد، مکروه است در غير مسجد نماز بخواند.

مسأله 906 :

مستحب است انسان با کسى که در مسجد حاضر نمىشود غذا نخورد، و در کارها با او مشورت نکند، و همسايه او نشود، و از او زن نگيرد، و به او زن ندهد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

نظر سایر مراجع

جدیدترین ها در این موضوع

No image

اجاره

No image

احضار ارواح

No image

آیات سجده

No image

استحاضه

No image

ازدواج موقت

پر بازدیدترین ها

No image

احکام مسجد

No image

آمیزش

No image

استحاله

No image

استطاعت (حج)

No image

آب کر

Powered by TayaCMS