5- مبتدئه (آیت الله سید علی محمد دستغیب)

5- مبتدئه (آیت الله سید علی محمد دستغیب)

مبتدئه‌

مسأله 492 :

مبتدئه يعنى زنى که دفعه اوّل خون ديدن اوست، اگر بيشتر از ده روز خون ببيند و همه خونهايى که ديده يک جور باشد، بايد عادت خويشان خود را به طورى که در وقتيه گفته شد حيض و بقيه را استحاضه قرار دهد.

مسأله 493 :

مبتدئه اگر بيشتر از ده روز خونى ببيند که چند روز آن نشانه حيض و چند روز ديگر نشانه استحاضه را داشته باشد، چنانچه خونى که نشانه حيض دارد کمتر از سه روز و بيشتر از ده روز نباشد، همه آن حيض است ولى اگر پيش از گذشتن ده روز از خونى که نشانه حيض دارد دوباره خونى‌ببيند که آن هم نشانه خون حيض داشته باشد، مثل آن که پنج روز خون سياه و نه روز خون زرد و دوباره پنج روز خون سياه ببيند بايد از اوّل خون اوّل، که نشانه حيض دارد، حيض قرار دهد و در عدد، رجوع به خويشاوندان خود کند و بقيه را استحاضه قرار دهد.

مسأله 494 :

مبتدئه اگر بيشتر از ده روز خونى ببيند که چند روز آن نشانه حيض و چند روز ديگر آن نشانه استحاضه داشته باشد، چنانچه خونى که نشانه حيض دارد از سه روز کمتر يا از ده روز بيشتر باشد، بايد از اوّلى که خون نشانه حيض دارد، حيض قرار دهد و در عدد، به خويشاوندان خود رجوع کند و بقيه را استحاضه قرار دهد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

No image

مستحبات حلق یا تقصیر

No image

7 ـ طـواف حـج

No image

8 ـ نماز طواف حج

No image

9 ـ سـعى

No image

10 ـ طواف نساء

پر بازدیدترین ها

No image

9 ـ سـعى

No image

حلق یا تقصیر

No image

مستحبات رمى جمرات

No image

ماندن در منى

No image

مستحبات قربانى

Powered by TayaCMS