تقصیـر

تقصیـر

5-تقصيـر

مسأله 731 ـ بعد از سعى واجب است تقصير کند.

مسأله 732 ـ محرم قبل از اينکه تقصير خود را انجام دهد نمى تواند موى ديگرى را به عنوان تقصير کوتاه کند. ولى گرفتن ناخن ديگرى به قصد تقصير مانعى ندارد و صحيح است.

مسأله 733 ـ بانوانى که براى تقصير موى خود را کوتاه مى کنند لازم است خود را از نامحرم بپوشانند. ولى اگر موهاى آنها ظاهر شود، ضررى به تقصير آنها نمى زند.

مسأله 734 ـ تقصير در عمره محل خاصى ندارد. لذا مى تواند کنار مروه يا در منزل، يا اگر فراموش کرد حتى در شهر خود تقصير کند.

مسأله 735 ـ همانگونه که شيعه مى تواند براى شيعه

1 ـ تقصير يعنى کوتاه کردن.

(250صفحه)

تقصير کند سنى نيز مى تواند براى شيعه تقصير کند.

مسأله 736 ـ اگر بعد از تقصير شک کند که آن را صحيح انجام داده يا خير، به شک خود اعتنا نکند.

مسأله 737 ـ بعد از تقصير در عمره تمتع تمام محرمات احرام حتى زن و شوهر به يکديگر حلال مى شوند. ولى در عمره مفرده زن و شوهر پس از طواف نساء و نماز آن به يکديگر حلال مى شوند.

مسأله 738 ـ اگر بعد از تقصير و انجام برخى از محرمات احرام متوجه شود که تقصير او باطل بوده، کفاره ندارد مگر در مورد صيد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

نظر سایر مراجع

No image

تقصیر

No image

تقصیر

No image

تقصیر

No image

تقصیر

مقالاتی که اخیرا مشاهده شده اند.

No image

زکات

No image

احکام نماز عید

No image

متفرقه ازنجاسات

No image

حلق یا تقصیر

No image

واجبات منى

 

جدیدترین ها در این موضوع

No image

طریقه وضو گرفتن

No image

افعال وضو

No image

مسح

No image

مسح سر

No image

مسح پا

پر بازدیدترین ها

No image

وضوی جبیره

No image

شرایط صحت وضو

No image

مسح

No image

طریقه وضو گرفتن

No image

مسح سر

Powered by TayaCMS