فروش طلا و نقره به طلا و نقره (آیت الله محمد تقی بهجت (ره))

فروش طلا و نقره به طلا و نقره (آیت الله محمد تقی بهجت (ره))

فروش طلا و نقره، به طلا و نقره

مسأله 2224 :

اگر طلا را به طلا يا نقره را به نقره بفروشد، سکه دار باشند يا بي سکه، در صورتي که وزن يکي از آنها زيادتر از ديگري باشد معامله حرام و باطل است.

مسأله 2225 :

اگر طلا را به نقره، يا نقره را به طلا بفروشد، معامله صحيح است و لازم نيست وزن آنها مساوي باشد.

مسأله 2226 :

اگر طلا يا نقره را به طلا، يا نقره بفروشند، بايد فروشنده و خريدار پيش از آن که از يکديگر جدا شوند، جنس و عوض آن را به يکديگر تحويل دهند و اگر هيچ مقدار از چيزي را که قرار گذاشته اند تحويل ندهند معامله باطل است.

مسأله 2227 :

اگر فروشنده يا خريدار تمام چيزي را که قرار گذاشته تحويل دهد و ديگري مقداري از آن را تحويل دهد و از يکديگر جدا شوند، اگر چه معامله به آن مقدار صحيح است ولي کسي که تمام مال به دست او نرسيده مي تواند معامله را به هم بزند.

مسأله 2228 :

اگر مقداري خاک نقره معدن را به همان مقدار نقره خالص و يا مقداري خاک طلاي معدن را به همان مقدار طلاي خالص بفروشند، معامله باطل است. ولي فروختن خاک نقره به طلا و خاک طلا به نقره به هر صورت اشکال ندارد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

نظر سایر مراجع

 

پر بازدیدترین ها

No image

وضوی جبیره

No image

وضو گرفتن قبل از وقت

No image

کمک کردن دیگرى در وضو

No image

طریقه وضو

No image

سنّ یائسگى

Powered by TayaCMS