نیّت

نیّت

نيّت

سوال 383 :

در مکانى دو نماز جماعت تشکيل شده که صفوف دو نماز از کنار هم به يکديگر وصل شده‌اند و يک نفر در صف جماعت به طورى واقع شده است که مى‌تواند به هر يک از آن دو امام اقتدا کند و او به يکى از دو امام اقتدا مى‌کند. آيا مى‌تواند در بين نماز، نيّت خود را برگرداند و به امام جماعت ديگر اقتدا کند؟

جواب :

در فرض سوال، بنا بر احتياط جايز نيست نيّت خود را در اثناى نماز از امام جماعتى که به او اقتدا نموده، به امام جماعت ديگر منتقل نمايد.

سوال 384 :

کسى که پس از اقتدا کردن در نماز جماعت، نيّت نماز انفرادى مى‌کند و بعد پشيمان شده، ميل دوباره به خواندن نماز جماعت پيدا مى‌نمايد، آيا جايز است

(260)

دوباره نيّتش را به جماعت برگرداند؟

جواب :

احتياط اين است که نيّتش را به جماعت برنگرداند، مگر اين که قصد انفراد نکرده، بلکه مردّد شده باشد که در اين صورت مى‌تواند ترديد را برطرف نمايد و نيّت جماعت را جزمى و قطعى کند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

نظر سایر مراجع

No image

نیّت

No image

نیّت

استفاءسایر مراجع

No image

احکام نماز

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موسیقی و لهو لعب

No image

نماز آیات

No image

نماز استیجاری

No image

نماز جماعت در ادارات

No image

نماز جمعه

پر بازدیدترین ها

No image

احکام لقطه

No image

فرق لقطه حرم و غیر حرم

No image

خمس منفعت کسب

No image

لباس نمازگزار

Powered by TayaCMS