8- تبعیت (آیت الله میرزا جواد تبریزی (ره))

8- تبعیت (آیت الله میرزا جواد تبریزی (ره))

تَبَعيّت

مسأله 212 :

تبعيّت آن است که چيز نجسي به واسطه پاک شدن چيز نجس ديگر پاک شود.

مسأله 213 :

اگر شراب سرکه شود، ظرف آن هم تا جايي که شراب موقع جوش آمدن به آن جا رسيده پاک مي شود، و کهنه و چيزي هم که معمولاً روي آن مي گذارند اگر به آن رطوبت نجس شود، پاک مي گردد. بلکه اگر موقع جوشيدن، سر برود و پشت ظرف به آن آلوده شود، بعد از سرکه شدن پشت ظرف هم پاک مي شود.

مسأله 214 :

تخته يا سنگي که روي آن ميت را غسل مي دهند و پارچه اي که با آن عورت ميت را مي پوشانند و دست کسي که او را غسل مي دهد و همين طور کيسه و صابوني که با آن شسته مي شود بعد از تمام شدن غسل پاک مي شود.

مسأله 215 :

کسي که چيزي را با دست خود آب مي کشد اگر دست و آن چيز با هم آب کشيده شوند بعد از پاک شدن آن چيز دست او هم پاک مي شود.

مسأله 216 :

اگر لباس و مانند آن را با آب قليل، آب بکشند و به اندازه معمول فشار دهند تا آبي که روي آن ريخته اند جدا شود، آبي که در آن مي ماند پاک است.

مسأله 217 :

ظرف نجس را که با آب قليل آب مي کشند، بعد از جداشدن آبي که براي پاک شدن، روي آن ريخته اند، آب کمي که در آن مي ماند پاک است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

No image

حلق یا تقصیر

No image

طواف زیارت

No image

نماز طواف

No image

بیتوته در منا

No image

رمی جمرات سه گانه

پر بازدیدترین ها

No image

قیام پس از رکوع

No image

نماز طواف

No image

بیتوته در منا

No image

رمی جمرات سه گانه

No image

قرائت

Powered by TayaCMS