1 ـ احرام

1 ـ احرام

1 ـ احرام

مسأله: اوّلين واجب از اعمال حج تمتّع: احرام است، و اين احرام با احرام عمره تمتّع از نظر کيفيّت، شرايط، واجبات و محرمات بيست و پنجگانه يکى است، تنها در دو مورد اختلاف دارد: 1 ـ در نيّت فرق مى‌کند بطورى که در احرام عمره قصد مى‌کرد: (محرم مى‌شود به احرام عمره تمتّع قربة الى الله تعالى) و در احرام حج قصد مى‌کند (محرم مى‌شوم به احرام حج تمتّع قربة الى‌ الله تعالى). 2 ـ در ميقات فرق مى‌کند، و ميقات عمره تمتّع قبلاً بيان شد، و امّا ميقات احرام حج تمتّع شهر مکّه مکرّمه است و از هرجاى شهر که باشد اشکالى ندارد، و بين مکه قديم و جديد فرقى نيست، البتّه بهتر است در مسجد الحرام احرام ببندد، بلکه احرام نزد مقام ابراهيم (ع) و يا در حجر اسماعيل (ع) افضل است.

مسأله: بهترين اوقات براى احرام حج: روز ترويه است (هشتم ذى‌الحجّه) و اگر روز هشتم محرم نشد لازم است روز نهم احرام بپوشد و به عرفات برود.

مسأله: اگر نتواند از مکّه مکرّمه احرام ببندد از هر جا که ممکن است ـ حتى از خود عرفات ـ محرم شود.

مسأله: اگر عالماً و عامداً از غير مکه معظّمه براى حج محرم شد احرامش باطل است و بايد به مکّه برگردد و تجديد احرام نمايد، و اگر بر نگشت و تجديد احرام نکرد حجّش باطل است.

مسأله: اگر از روى جهل و يا فراموشى از غير مکّه مکرّمه محرم شد بايد به مکّه برگردد و احرام را تجديد نمايد و اگر امکان برگشت نبود واجب است در هرجا که هست احرام را تجديد نمايد و حجّش صحيح خواهد بود.

مسأله: اگر به کلّى احرام را فراموش کند تا اينکه کليه اعمال حج را انجام داد حجش صحيح است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

No image

حلق یا تقصیر

No image

طواف زیارت

No image

نماز طواف

No image

بیتوته در منا

No image

رمی جمرات سه گانه

پر بازدیدترین ها

No image

نماز طواف

No image

بیتوته در منا

No image

قرائت

No image

رمی جمرات سه گانه

No image

طواف وداع

Powered by TayaCMS