اول: احرام حج

اول: احرام حج

اول: احرام حج

محل احرام حج شهر مکه مکرمه است و در هر موضع از مکه که باشد کفايت مي کند ولي مستحب است در مقام حضرت ابراهيم يا حجر حضرت اسماعيل عليه السلام باشد و کيفيت احرام حج و احکام آن با احرام عمره فرقي ندارد و وقت آن بعد از تمام شدن عمره تمتع تا وقتي است که بعد از احرام به وقوف اختياري عرفه برسد.

مسأله 63- اگر عمدا محرم نشد و به عرفات رفت بايد برگردد و از مکه محرم شود و اگر برنگشت يا نتوانست برگردد، حج او باطل است ولي اگر فراموش کند يا مسأله را نداند، يا عذري داشته باشد و به عرفات برود، اگر مي تواند بايد برگردد و از مکه مکرمه محرم شود و اگر مشقت دارد از همان جا که هست محرم شود و اگر بعد از تمام شدن حج متوجه شود حج او صحيح است.

مسأله 64- مستحباتي که در احرام عمره گفته شد در احرام حج نيز هست و مستحب است شب عرفه را در مني مشغول عبادت باشد و بهتر آن است که در مسجد خيف باشد و بعد از طلوع آفتاب به عرفات برود و مستحب است تا آ‌فتاب طلوع نکرده از وادي محسر رد نشود.

مسأله 65- کسي که از عمره تمتع فارغ شد، بدون حاجت نبايد از مکه مکرمه خارج شود و اگر حاجتي براي رفتن پيش آمد محرم به احرام حج تمتع شود و بيرون رود و با همان احرام اعمال حج را بجا آورد ولي اگر احرام براي او مشقت داشته باشد مي تواند بدون احرام خارج شود و در هر صورت اگر بدون احرام بيرون رفت به عمره و حج او ضرر نمي رساند.

مسأله 66- بعد از تمام شدن عمره تمتع و قبل از محرم شدن به احرام حج مي تواند عمره مفرده بجا آورد، چنانچه مي تواند طواف مستحب بجا آورد، ولي بعد از محرم شدن به احرام حج نمي تواند عمره‌ مفرده بجا آورد گرچه مي تواند تا قبل از رفتن به عرفات طواف مستحب بجا آورد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

اول: احرام حج

No image

دوم: وقوف به عرفات

No image

چهارم: رمی جمره عقبه

No image

پنجم : ذبح

پر بازدیدترین ها

No image

دوازدهم: بیتوته در منی

No image

سیزدهم: رمی جمرات

No image

اول: احرام حج

Powered by TayaCMS