مسائل متفرقه طواف

مسائل متفرقه طواف

مسائل متفرقه طواف

«637»م - در طواف در مقابل حجر اسماعيل بايد طورى حرکت کند که طواف بيت صادق باشد و بنحو متعارف باشد و مخفى نماند که حجر اسماعيل از بيت نيست هر چند بايد در خارج آن طواف کرد .

«638»م - در صورت امکان ولو در وفت خلوت بايد طواف در حد بين مقام ابراهيم و خانه که مسافت بيست وشش ذراع و نيم است باشد و دورتر از آن حد کفايت نمى‌کند و در صورت عدم امکان ولو در وقت خلوت طواف در خارج حد مزبور مانع ندارد با مراعات الاقرب فالاقرب .

«639»م - هر گاه در طواف خانه خدا مثلا در چند قدم از طواف اشکالى پيش آمد مثل اينکه او رابى اختيار بردند همان چند قدم را بايد از سر بگيرد و اگر از حجرالاسود به قصد طواف شروع کند اشکال دارد .

«640»م - اگر در طواف بى اختيار اور را ببرند اعاده آن مقدار لازم است و بايد طواف را صحيح انجام دهد و خودش به اختيار طواف کندو چنانچه ممکن نيست بايد در وقت خلوت طواف نمايد ولى بايد دانست که منظور از بى اختيار شدن اين نيست که در اثر فشار جعيت تندتر برود بکله در اين صورت اگر قذمه ا را به اختيار خود بر مى دارد ضرر ندارد و طوافش صحيح است .

«641»م - اگر در حال طواف در اثر فشار و ازدحام جمعيت پشت به خانه شود و قسمتى از طواف به اين صورت انجام گيرد يا در اثر فشار جمعيت شخص را مقدارى جلو ببرند بايد مقدارى از طواف که پشت به خانه يا بدون اختيار بوده اعاده شود و اگر نمى‌تواند برگردد يا جمعيت بدون قصد طواف برود تا بجايى که بايد از آنجا طواف را اعاده کند برسد و از آنجا تدارک نمايد .

«642»م - اگر حاجى در حال طواف پول خمس نداده همراه داشته باشد طوافش اشکال پيدا نمى‌کند .

«643»م - اگر کسى پس از انجام اعمال حج تمتع فهميد که در طواف عمره يا حج چند شوط از هفت شوط را از داخل حجر اسماعيل دور زده اگر اشتباه بعد از شوط چهارم بوده بايد برود اصلاح کند وسپس اعاده نمايد با قصد اينکه باقيمانده را تمام يا اتمام انجام دهد و اگر اشتباه در قبل از شوط چهارم بوده اگر در عمره تمتع بوده عمره باطل و مبدل به حج افراد مى شود بواسطه باطل شدن طواف ولى اگر در حج باشد مى تواند تادر مکه هست طواف را دوباره انجام دهد و اعمال بعد از طواف مثل نماز و سعى را دوباره انجام دهد و اگر از مکه رفته برگردد و اگر به هيچ وجه ممکن نيست نايب بگيرد .

«644»م - زنى که درغير ايام عادت لک ديده و به اعتقاد پاکى طواف و نماز را انجام داده وشب بعد خون ديده با شرايط حيض اگر يقين کند که بعد از ديدن لک خون در باطن فرج بوده و قطع نشده حيض بوده است و طواف و نمازش صحيح نيست و بايد اعاده کند و اگر در عمره مفرده بوده و وقت ندارد عمره مبدل به حج افراد مى شود و پس از حج عمره دوباره انجام دهد و اگر شک دارد يا يقين کند که خون قطع شده حيض نبوده است و اعمالش صحيح است .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

آداب و مستحبات طواف

No image

واجبات طواف

No image

استفتائات طواف (2)

No image

مسائل متفرقه طواف

Powered by TayaCMS