8- پوشاندن صورت براى بانوان

8- پوشاندن صورت براى بانوان

8- پوشاندن صورت براى بانوان

مسأله 359 ـ زن نبايد روى خود را با نقاب، پوشيه و حتى باد بزن بپوشاند، و به احتياط واجب از پوشاندن صورت با گِل و دارو و امثال آن نيز اجتناب کند.

مسأله 360 ـ پوشاندن صورت تا زير بينى که معمولا با نقاب پوشيده مى شود در حکم پوشاندن تمام صورت است. و احتياطاً چانه و قسمت پايين صورت ملحق به صورت است.

مسأله 361 ـ گذاشتن دست روى صورت و همچنين گذاشتن صورت روى بالش در هنگام خوابيدن مانعى ندارد.

مسأله 362 ـ زن نبايد صورت خود را با حوله خشک کند.

مسأله 363 ـ زن بايد مراقب باشد که هنگام پوشيدن يا درآوردن مقنعه آن را از صورت دور نگه دارد تا صورتش پوشيده نشود.

مسأله 364 ـ زن مى تواند در نماز کمى از اطراف صورت را به عنوان مقدمه پوشش سر بپوشاند. اما بعد

(130صفحه)

از نماز بايد فوراً باز کند.

مسأله 365 ـ براى رو گرفتن از نامحرم مى تواند چادر يا لباس خود را از روى سر مقابل صورت آويزان کند و به احتياط مستحب آن را از صورت دور نگه دارد که به صورت نچسبد.

مسأله 366 ـ پوشاندن صورت کفاره ندارد. گرچه احتياط مستحب اين است که يک گوسفند کفاره بدهد. و همين طور است در مسأله قبل اگر چادر به صورت بچسبد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

حلق وتقصیر

No image

مستحبات تقصیر

No image

ماندن در منى

No image

رمى سه جمره

پر بازدیدترین ها

No image

مستحبات طواف

No image

رمى سه جمره

No image

حلق وتقصیر

No image

احرام

No image

وجوب حج

Powered by TayaCMS