قنوت (آیت الله سید محمد علوی گرگانی)

قنوت (آیت الله سید محمد علوی گرگانی)

قنوت

مسأله 1126 :

در تمام نمازهاي واجب ومستحبّ غير عيدين، پيش از رکوع رکعت دوم مستحبّ است قنوت بخواند مگر در نماز شفع احوط آن است که برجاء مطلوبيّت بوده باشد و در نماز وتر با آن که يک رکعت مي‌باشد، خواندن قنوت پيش از رکوع مستحبّ است ونماز جمعه در هر رکعت يک قنوت دارد: در رکعت اوّل پيش از رکوع و در رکعت دوم بعد از رکوع مي‌باشد ونماز آيات پنج قنوت ونماز عيد فطر وعيد قربان در رکعت اوّل پنج قنوت و در رکعت دوم چهار قنوت دارد ولزوم قنوت در اين دو بنابر احوط است.

مسأله 1127 :

مستحبّ است در قنوت دستها رادر مقابل صورت وکف آنها را رو به آسمان وپهلوي هم نگهدارد وغير شست، انگشتهاي ديگر را به هم بچسباند و به کف دستها نگاه کند.

مسأله 1128 :

در قنوت هر ذکري بگويد، اگرچه يک سبحان اللّه باشد، کافي است و بهتر است بگويد: «لا إلهَ إلا اللّهُ الحَليمُ الکَريم لا إلهَ إلاّ اللّهُ العَلِيُّ العَظيم سُبْحانَ اللّهِ رَبِّ السّماواتِ السَّبْعِ وَرَبِّ الأرَضينَ السَّبْع وَما فِيهِنَّ وَما بَيْنَهُنَّ وَرَبِّ العَرْشِ العَظيم وََالحََمْدُ للّه ِِرَبّ العالََََمين».

مسأله 1129 :

مستحبّ است انسان قنوت را بلند بخواند ولي براي کسي که نماز را به جماعت مي‌خواند، اگر امام جماعت صداي او را بشنود، بلند خواندن قنوت مکروه است.

مسأله 1130 :

اگر عمداً قنوت نخواند قضا ندارد و اگر فراموش کند و پيش از آن که به اندازه رکوع خم شود يادش بيايد، مستحبّ است بايستد وبخواند و اگر در رکوع يادش بيايد، مستحبّ است بعد از رکوع قضا کند و اگر در سجده يادش بيايد، مستحبّ است بعد از سلام نماز، قضا نمايد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

نظر سایر مراجع

No image

قنوت (امام خمینی (ره))

No image

قنوت

No image

قنوت

No image

قنوت

No image

قنوت

جدیدترین ها در این موضوع

استفتائات نذر

استفتائات نذر

یائِسِه

یائِسِه

وثیقه

وثیقه

نفقه

نفقه

No image

نری

Powered by TayaCMS