قنوت (آیت الله حسین نوری همدانی)

قنوت (آیت الله حسین نوری همدانی)

قنوت

مسأله 1118 :

در تمام نمازهاي واجب ومستحب ، پيش از رکوع رکعت دوم مستحب است قنوت بخواند و در نماز وتر با آنکه يک رکعت مي باشد خواندن قنوت پيش از رکوع مستحب است و نماز جمعه در هر رکعت يک قنوت دارد در رکعت اول پيش از رکوع ، و در رکعت بعد از رکوع و نماز آيات پنج قنوت و نماز عيد فطر و قربان در رکعت اول پنج قنوت و در رکعت دوم چهار قنوت دارد .

مسأله 1119 :

اگر بخواهد قنوت بگيرد بايد احتياطاً دستها را مقابل صورت بلند کند و به قصد رجاء کف آنها را رو به آسمان و پهلوي هم نگه دارد و غير شست ، انگشتهاي ديگر را به هم بچسباند و به کف دستها نگاه کند .

مسأله 1120 :

در قنوت هر ذکري بگويد ، اگر چه يک سبحان الله باشد ، کافي است و بهتر است بگويد :« لا اله الا الله ا لحليم الکريم لا اله الاالعلي العظيم سبحان الله رب السموات السبع و رب الارضين السبع و ما فيهن وما بينهن و رب العرش العظيم و الحمد لله رب العالمين .

مسأله 1121 :

مستحب است انسان قنوت را بلند بخواند ، ولي براي کسي که نماز را به جماعت مي خواند اگر امام جمااعت صداي او را بشنود، بلند خواندن قنوت مستحب نيست

مسأله 1122 :

اگر عمداً قنوت نخواند قضا ندارد و اگر فراموش کند و پيش از آنکه به اندازة رکوع خم شود يادش بيايد ، مستحب است بايستد و بخواند و اگر در رکوع يادش بيايد ، مستحب است بعد از رکوع قضا کند و اگر در سجده يادش بيايد ، مستحب است بعد از سلام نماز قضا نمايد .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

نظر سایر مراجع

No image

قنوت (امام خمینی (ره))

No image

قنوت

No image

قنوت

No image

قنوت

No image

قنوت

Powered by TayaCMS