مسأله 2608 :
چند چیز موقع سربریدن حیوانات مستحبّ است:
اوّل:
موقع سر بریدن گوسفند، دو دست و یک پای آن را ببندد و پای دیگرش را باز بگذارند و موقع سر بریدن گاو، چهار دست و پایش را ببندند و دم آن را باز بگذارند و موقع کشتن شتر، دو دست آن را از پایین تا زانو، یا تا زیر بغل به یکدیگر ببندند و پاهایش را باز بگذارند و مستحبّ است مرغ را بعد از سر بریدن رها کنند تا پر و بال بزند.
دوم:
کسی که حیوان را میکشد رو به قبله باشد.
سوم:
پیش از کشتن حیوان آب جلوی آن بگذارند.
چهارم:
کاری کنند که حیوان کمتر اذیّت شود، مثلاً کارد را خوب تیز کنند و با عجله سر حیوان را ببرند.