25ـ کاروانهاى عروسى

25ـ کاروانهاى عروسى

25ـ کاروانهاى عروسى

سوال 1771 :

گُل کارى کردن ماشين، و بوق زدن در سطح شهر، اگر موجب جلب نظر نامحرم به داخل ماشين، يا باعث اذيّت و مزاحمت مردم شود، چه حکمى دارد؟

جواب :

اگر براى مردم توليد مزاحمت کند، اشکال دارد.

سوال 1772 :

مدّتى است که کاروانهاى عروسى به آستان مقدّس حضرت محمّد بن موسى الکاظم(عليه السلام)ـ سبز قبا ـ مى آيند. ولى متأسّفانه به دليل عدم رعايت حجاب و پوشش اسلامى کامل توسّط عروس و دامادها، و اين که بعضى از آنها تنها به فيلمبردارى و عکّاسى و نماد قرار دادن ضريح متبرّک قناعت مى کنند، موجبات توهين و بى حرمتى نسبت به حريم مقدّس آن حضرت را فراهم آورده اند. ممانعت از ورود کاروانهاى عروسى به داخل اماکن مذهبى چه حکمى دارد؟

جواب :

لازم است اين کاروانها جهات شرعى و شؤون آن اماکن متبرّکه را رعايت کنند، و مسؤولين اين اماکن مقدّسه بايد از طرق صحيح، از جمله نصب پلاکاردهايى هشدار دهنده، و توزيع اوراق چاپى، و تذکرات پى در پى، به گونه اى که به درگيرى و خشونت منتهى نشود، مسأله را دنبال کنند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

1ـ غسل میّت

No image

2ـ نماز میّت

No image

3ـ دفن

No image

4ـ نبش قبر

No image

5ـ مسائل متفرّقه اموات

پر بازدیدترین ها

No image

1ـ غسل میّت

No image

4ـ نبش قبر

No image

3ـ دفن

No image

2ـ نماز میّت

No image

5ـ مسائل متفرّقه اموات

Powered by TayaCMS