مستحبّات طواف حج و نماز آن و سعى

مستحبّات طواف حج و نماز آن و سعى

مستحبّات طواف حج و نماز آن و سعى

آنچه که از مستحبّات در طواف عمره و نماز آن و سعى ذکر شد اينجا نيز جارى است، و مستحبّ است شخصى که براى طواف حج مى آيد در روز عيد قربان بيايد و بر در مسجد بايستد و اين دعا را بخواند:

[232]

«اَللّهُمَّ أَعِنِّي عَلى نُسُکِکَ، وَ سَلِّمْنِي لَهُ وَسَلِّمْهُ لِي، أَسْأَلُکَ مَسْأَلَةَ الْعَلِيلِ الذَّلِيلِ الْمُعْتَرِفِ بِذَنْبِهِ، أَنْ تَغْفِرَلِي ذُنُوبي، وَ أَنْ تُرْجِعَنِي بِحاجَتِي، اَللّهُمَّ إنِّي عَبْدُکَ، وَالْبَلَدُ بَلَدُکَ، وَالْبَيْتُ بَيْتُکَ، جِئْتُ أَطْلُبُ رَحْمَتَکَ، وَ أَؤُمُّ طاعَتَکَ، مُتَّبِعاً لاَِمْرِکَ، راضِياً بِقَدَرَکَ، أَسْأَلُکَ مَسْأَلَةَ الْمُضْطَرِّ اِلَيْکَ، اَلْمُطِيعِ لاَِمْرِکَ، اَلْمُشْفِقِ مِنْ عَذابِکَ، اَلْخائِفِ لِعُقُوبَتِکَ، أَنْ تُبَلِّغَنِي عَفْوَکَ، وَ تُجِيرَنِي مِنَ النّارِ بِرَحْمَتِک.»

سپس اگر ممکن است نزد حجرالأسود بيايد و استلام و بوسه نمايد، و اگر بوسيدن ممکن نشد دست بر حجر ماليده و دست خود را ببوسد، و اگر آن هم ممکن نشد مقابل حجر ايستاده و تکبير بگويد و بعد آنچه در طواف عمره به جا آورده بود به جا آورد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

No image

5ـ قمار

No image

6ـ شطرنج

No image

7ـ مجسمه سازى

No image

8ـ غیبت

No image

9ـ دروغ

پر بازدیدترین ها

No image

13ـ فال گرفتن

No image

10ـ هیپنوتیزم

No image

6ـ شطرنج

No image

12ـ شعبده بازى

Powered by TayaCMS