روش تطهير چيزهاى متنجّس
سوال 1 :
اگر چاقو و يا سوزن نجس را در ميوهاى از قبيل سيب و خيار و .... فرو کنند چگونه آن را مىتوان پاک کرد ؟
جواب :
بايد کارى کند که آب کرّ يا جارى به جاى متنجّس برسد .
سوال 2 :
در تطهير آب قليل بين مراجع اختلاف است در اين که آيا مطلق اتّصال کافى است و يا اتّصال با قيد امتزاج لازم است در صورت لزوم امتزاج مراد از امتزاج چيست مثلاً وقتى 4 ليتر آب قليل در يک ظرفى است آيا به محض باز کردن شير آب کرّ امتزاج حاصل مىشود يا نه ؟
جواب :
امتزاج آن است که عرفاً بگويند آبها با هم مخلوط شده است البتّه اگر با دست به هم بزند، بهتر است پس کسانى که امتزاج را شرط مىدانند حصول آن به محض اتّصال آب شير محلّ اشکال است .
سوال 3 :
کيفيّت تطهير موکت نجسى که به زمين چسبيده چگونه است ؟
جواب :
بعد از ريختن آب کرّ بوسيله شيلنگ و جمع کردن آن بوسيله چيزى که به زمين فشار آورد سپس به آب کرّ وصل کند اگر عين نجاست نداشته باشد، پاک مىشود .
سوال 4 :
بنظر جنابعالى چيز نجس با چند مرتبه شستن بوسيله آب قليل و آب کرّ پاک مىشود و مقدار آب کرّ طبق نظر شما دقيقاً چه مقدار است ؟
جواب :
بستگى به آن شىء نجس دارد اگر مثل بول باشد شستن در آب قليل دو بار لازم است ولى در نجاسات ديگر يکبار کفايت مىکند و مقدار آب کرّ عبارت است از سه وجب و نيم طول در سه وجب و نيم عرض در سه وجب و نيم عمق .
سوال 5 :
تصفيّه فاضلاب و آبهاى زائد به آب زلال که در بعضى از مراکز انجام مىشود آيا پاک هستند با فرض اين که در بسيارى از موارد آب مضاف و چه بسا متنجّس هم بوده است ؟
جواب :
با فرض سوال اگر با آب کرّ مطلق ممزوج گردد، پاک مىشود .
سوال 6 :
شستن لباس بوسيله ماشينهاى لباسشوئى تمام اتوماتيک چه صورتى دارد ؟
جواب :
اگر در حال حرکت گردونه به آب کرّ متصل باشد پاک مىکند و الاّ پاک شدن لباس نجس به وسيله اين نوع ماشينها مشکل است .