تبعیّت زن و بچّه از پدر

تبعیّت زن و بچّه از پدر

تبعيّت زن و بچّه از پدر

سوال 1 :

کودکى که از دوران طفوليت در شهرى غير از وطن خود اقامت گزيده و در آنجا بزرگ شده، آيا اين شهر در حکم وطن اوست ؟

جواب :

کودک تابع پدر و مادر است در صورتى که پدر و مادر شهر مورد نظر را بعنوان وطن انتخاب کرده باشند، پس شهرى که در آن بزرگ شده، حکم وطن او را دارد .

سوال 2 :

شخصى وطن او آبادان است و مسقط الرأس او مى‌باشد الان در ماهشهر ساکن است و ماهشهر را وطن دوّم اختيار کرده بفرمائيد بچّه‌هاى اين شخص که در ماهشهر متولّد شده‌اند، نمازشان در آبادان اگر براى سرکشى بيايند تمام است يا قصر ؟

جواب :

بچّه‌هايى که تحت تکفّل پدر هستند تابع پدر مى‌باشند و اگر تحت تکفّل نيستند، خود بايد تصميم بگيرند .

سوال 3 :

آيا تبعيت اولاد از والدين در قصر و اتمام نماز تبعيّت از هر دو است يا پدر تنها ؟ و اگر به وطن مادر بروند چطور ؟

جواب :

اگر فرزندان تحت تکفّل پدر هستند، تابع پدر هستند و اگر پدر ندارند و يا از او جدا شده باشند و تحت تکفّل مادرند، تابع مادر مى‌باشند .

سوال 4 :

آيا زنى که ساکن شيراز است و در اصفهان شوهر کرده، در اعراض و توطّن، تابع شوهر است يا خير ؟

جواب :

در مسئله اعراض از وطن خود، مى‌تواند مستقلّ باشد، ولى در توطّن، تابع شوهر است .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

استفاءسایر مراجع

No image

احکام نماز

 

جدیدترین ها در این موضوع

No image

شک در نماز

No image

نماز قضا

No image

نماز جماعت

No image

نماز جمعه

پر بازدیدترین ها

No image

نماز جماعت

No image

مکان نمازگزار

No image

قرائت نماز

No image

مبطلات نماز

Powered by TayaCMS