دستور کشتن شتر (امام خمینی (ره))

دستور کشتن شتر (امام خمینی (ره))

دستور کشتن شتر

مساله 2595 :

اگر بخواهند شتر را بکشند که بعد از جان دادن پاک و حلال باشد، بايدبا پنج‌شرطى که براى سر بريدن حيوانات گفته شد کارد يا چيز ديگرى را که از آهن و برنده باشد، در گودى بين گردن و سينه‌اش فرو کنند.

مساله 2596 :

وقتى مى‌خواهند کارد را به گردن شتر فرو ببرند، بهتر است که شتر ايستاده باشد، ولى اگر در حالى که زانوها را به زمين زده يا به پهلو خوابيده و جلو بدنش رو به قبله است، کارد را در گودى گردنش فرو کنند، اشکال ندارد.

مساله 2597 :

اگر به جاى اين که کارد در گودى گردن شتر فرو کنند سر آن را ببرند يا گوسفند و گاو و مانند اينها را مثل شتر کارد در گودى گردنشان فرو کنند، گوشت آنها حرام و بدن آنها نجس است، ولى اگر چهار رگ شتر را ببرند و تا زنده است، به دستورى که گفته شد، کارد در گودى گردنش فرو کنند، گوشت آن حلال و بدن آن پاک است، و نيز اگر کارد در گودى گردن گاو يا گوسفند يا مانند اينها فرو کنند و تا زنده است‌سر آن را ببرند، حلال و پاک مى‌باشد.

مساله 2598 :

اگر حيوانى سرکش شود و نتوانند آن را به دستورى که در شرع معين شده بکشند يا مثلا در چاه بيفتد و احتمال بدهند که در آن جا بميرد و کشتن آن به دستور شرع ممکن نباشد، چنانچه با چيزى مثل شمشير که به واسطه تيزى آن بدن زخم مى‌شود، به بدن حيوان زخم بزنند و در اثر زخم جان بدهد، حلال مى‌شود و رو به قبله بودن آن لازم نيست ولى بايد شرطهاى ديگرى را که براى سر بريدن حيوانات گفته شد،دارا باشد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

مستحبات وقوف به عرفات

No image

مستحبات وقوف به مزدلفه

No image

مستحبات رمى جمرات

No image

مستحبات قربانى

No image

مستحبات حلق

پر بازدیدترین ها

No image

نماز طواف

No image

اقسام عمره

No image

مستحبات وقوف به عرفات

No image

مستحبات رمى جمرات

No image

وصیت به حج

Powered by TayaCMS