جاهایی که نماز خواندن در آن ها مستحب است (آیت الله سید علی سیستانی)

جاهایی که نماز خواندن در آن ها مستحب است (آیت الله سید علی سیستانی)

جاهايى که نماز خواندن در آنها مستحب است

مسأله 902 :

در شـرع مـقـدس اسـلام بـسـيار سفارش شده است , که نماز را در مسجد بخوانند , و بهتر از همه مسجدها مسجد الحرام است و بعد از آن مسجد پيغمبر صلى اللّه عليه وآله وسلم و بعد از آن مسجد کوفه و بعد از آن مسجد بيت المقدس و بعد از آن مسجد جامع هر شهر و بعد از آن مسجد محله و بعد از آن مسجد بازار است .

مسأله 903 :

براى زنان بهتر آن است که نماز خود را در جايى بخوانند که از ديگر جاها در محفوظ بودن از نامحرم مناسبتر باشد , خواه اين جا خانه باشد يا مسجد يا جاى ديگر.

مسأله 904 :

نماز خواندن در حرم امامان عليهم السلام مستحب بلکه بهتر از مسجد است , و مروى است که نماز در حرم مطهر حضرت امير المؤمنين عليه السلام برابر دويست هزار نماز است .

مسأله 905 :

زياد رفتن به مسجد و رفتن در مسجدى که نمازگزار ندارد , مستحب است .

و همسايه مسجد اگر عذرى نداشته باشد , مکروه است در غير مسجد نماز بخواند.

مسأله 906 :

مستحب است انسان با کسى که در مسجد حاضر نمى شود غذا نخورد و در کارها با او مشورت نکند و همسايه او نشود و از او زن نگيرد و به او زن ندهد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

نظر سایر مراجع

جدیدترین ها در این موضوع

No image

خمس

No image

خودکشى

No image

خرید و فروش

No image

خوردن و آشامیدن

No image

ختنه

پر بازدیدترین ها

No image

ختنه

No image

خودکشى

No image

خطاطی

No image

خوردن و آشامیدن

No image

خمس

Powered by TayaCMS